fredag 23 januari 2009

Förlåt...

Jag klarar nog inte av det här längre...

Är inte såsom jag en gång var. Det duger inte med bara uppmärksamheten. Tycker inte längre om att BARA va ett objekt för folk. Vill att någon lär känna mig för mer än att jag tycker om att visa upp mig. Funkar inte att vara anonym då.

Jag är en person, och den personen vill bli sedd. Inte drunkna under alla bilder folk bygger upp av mig. Det är mitt fel, är jag som satt mig i det här.

Men nu är det nog slut..

3 kommentarer:

  1. Synd :(

    Av det som man kan framställa av texten låter det som du växt upp :)

    Och det är absolut inget att be om förlåtelse för. Om du ändrar dig så kan du väl ge oss en notis. Om inte, så har det varit en rolig blogg du fört med mysiga filmer och bilder.

    // Viktor

    SvaraRadera
  2. tråkigt att höra att du känner så..
    men det är ju du som bestämmer vad du vill göra

    SvaraRadera
  3. Om du tror att folk ska tjata på dig så verkar du ju tro fel. Det här är exakt som "Jag ska ta bort min msn, säg till om ni vill vara kvar!". Har du verkligen så dåligt självförtroende att du måste tjata på folk på internet för att må bättre?

    Nej, det är nog lika bra att du slutar med det här. Som du ser så är det ju inte speciellt många som tjatar att du ska vara kvar heller.

    Tyvärr så finns det så många sexbloggar, så jag tror att de som läser den här bloggen bara hittar en annan.. Tråkigt men sant.

    SvaraRadera