söndag 8 mars 2009

Hur allting började

Det var en dag i mars när jag var 12 år gammal då jag och min vän A var hemma hos mig. Vi satt i lillstugan och spådde varandra för att se vilken kille vi skulle få. Killar var ju det viktigaste av allt. Vi satt också och diskuterade diverse tjejprylar. Det knackade på dörren och A klev upp ur soffan för att öppna. Utanför stod grannpojken N som ville vara med och umgås lite. Så vi spelade poker en stund för det var det han tyckte om mest. När vi sen satt och pratade så började han som vanligt att småretas med mig, så vi började skojbrottas i soffan. Det slutade med att jag låg över honom för att han inte skulle kunna komma undan, och höll upp hans keps så han inte skulle nå den. I bakgrunden hör jag hur A står och skrattar, och plötsligt slänger hon ur sig "du får tillbaka kepsen om hon får en puss", vilket jag fick efter en stunds funderande.



Hur det sedan gick från en puss till att jag blev galen vet jag inte. Förstår inte ens vart jag fick modet ifrån men jag började plötsligt att dra av honom tröjan. Och när jag knäppte upp hans jeans så stod A och drog av honom strumporna. Vi alla tre flyttade upp i sängen, med A längst in, N i mitten och jag längst ut. Där låg han nu mellan oss under täcket i bara boxers. Vid det här laget var A ivrig på att luta sig mer och mer över honom, och smekte på hans mage. Hon var ju ändå äldst av oss tre så hon kände nog suget mest av alla. Men ju mer hon började treva över hans kropp desto mer blev jag utknuffad, och tappade också modet. Fokuserade mest på att inte ramla ur sängen.
*
Hon kröp ner under täcket och började runka av honom. Jag låg mest och stirrade in i väggen. Han frågade en gång om inte jag också ville krypa ner, men jag bara skakade på huvudet och fortsatte titta åt ett annat håll. Klockan var ganska mycket så det gick inte längre än så, A var tvungen att gå hem. N skulle också gå hem sa han och klädde på sig, han skulle bara prata med mig om en sak först. Så när A hade gått utanför dörren frågade han vad jag verkade så sur över. Jag förklarade för honom att jag kände mig lite utanför.
- Så...du vill göra samma sak som hon gjorde?

- Typ.

- Lägg dig i sängen då.

Jag klättrade upp i sängen som han sa, och han kom strax därefter. Han lade sig ner över mig och flyttade undan mina ben lite så han kom emellan. Det var så härligt att känna en rejäl bula pressas mot en, speciellt när han satte igång att gnida sig mot mig. Jag började ivrigt göra motrörelser, hela kroppen kändes glödhet.



Han tog tag i min hand och förde den mot hans byxor, stoppade in mina fingertoppar innanför byxkanten samtidigt som han "rullade av mig" och lade sig bredvid. Jag försökte föra in handen så gott det gick i hans ganska tighta jeans. Bulan under hans boxers var stenhård! Han knäppte upp sina jeans så jag lättare kunde röra handen. Låg där en stund och smekte fram och tillbara över hans boxers, detta var ju någonting helt nytt för mig. Det var därför ganska läskigt när han åter igen tog tag i min hand och förde in den innanför sina boxers. Först smekte jag bara på kuken upp och ner, som när vi hade gnidits mot varandra. Minns inte om det var så att han sa till mig eller om jag gjorde det på eget initiativ, men jag tog i alla fall ett lätt grepp om kuken och började sakta runka av honom. Det var en häftig känsla att hålla hans grova kuk i min hand, även om jag inte vågade titta på den. Han bad mig att öka tankten så det gjorde jag. Det tog inte så lång stund innan han kom, och jag kände hur den varma satsen rann ner över min hand.
*
Han såg på mig med ett lurigt leende och sa att han verkligen måste hem nu. Jag torkade av kletet på min tröja som jag hade på mig och vinkade åt honom i dörren. Fick sedan snabbt smyga in på mitt rum och byta tröja innan mamma såg. Egentligen rätt onödigt med tanke på att jag ändå slängde tröjan i tvätten sen.
*
Den kvällen somnade jag med ett stort leende på läpparna! ;)

3 kommentarer:

  1. Mysigt. Och vilket lyxliv den grabben verkar ha haft!

    SvaraRadera
  2. Nu åker kalsongerna ner, kuken upp och handen till bulan! Tack att du finns kissen!

    SvaraRadera
  3. WOW säger jag bara, sådana var inte tjejerna jag hade som granne när jag växte upp det är man ju lite ledsen för såhär i efterhand.

    Önskar man kunde få födas om på nytt och göra alla saker för första gången igen

    SvaraRadera